Reservations

Резервирајте

Веднаш

Можете да не побарате на дадените контакт телефони 24/7 во било кое време.

 


РЕЗЕРВИРАЈТЕ ПО ТЕЛЕФОН

Јавете се уште денес и резервирајте го вашиот апартмант во нашиод комплекс. За резервации ве молиме јавете се на +389 75 365536 или +389 75 306 326 во било кое време.. На дадените броеви сме достапни и на VIBER и WHATSAPP.

Можете да не исконтактирате и на следниве начини:

Инстаграм: https://www.instagram.com/maja_apartmanimaja/
Фејсбук: https://www.facebook.com/apartmentsmaja

или на е-маил: info@apartmentsmaja.mk

НАЈДОБРА ПОДДРШКА ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Ние сме ви достапни во секој време 24 часа во денот, се со цел вашиот престој во нашите апартмани да биде беспрекорен и да уживате во времето поминато кај нас.

Уживајте

во нашите соби

Нашите студија и апартмани се комплетно опремени со целосни кујни, се што ви е потребно можете да најдете во стандардната опрема.
Ние располагаме со:

7 СТУДИЈА И 3 АПАРТМАНИ

 

Модерно

Сместување

Во нашите апартмани ќе пронајдете се што ви е потребно за да уживате и се релаксирате на вашиот одмор. Се е комплетно опремено, така што не треба да мислите дали треба да понесете од дома работи за во кујна или било што за нормално функционирање.

Кај нас се е обезбедено

 

вие сте ни на прво место

Во секое време, обратете се кај нас доколку ви е потребна помош или организирање на било што, за што поубав и незаборавен престој кај нас.