Home Alternative

Добредојдовте

Апартмани Маја

купувајте  македонски  производи

Добредојдовте

Апартмани Маја

Добредојдовте во местото кое ве конектира со природата. Според старите преданија, девојката по име Дојрана одела по вода на специјалните извори, кои требало да се затворат по полнењето на стомните, но Дојрана кога полнела вода, чула дека нејзиниот сакан се вратил од војна и ги оставила отворени изворите, брзајќи во прегратиките на своето либе.

За Нас


Second

Традиционален

Риболов

Маја

Апартмани

На влезот на Стар Дојран, се наоѓа населбата Карац, каде се лоцирани нашите апартмани.

Пред да се ви нудиме удобност и комфорт.  Сите апартмани и студија се опремени со мини кујна, тв, клима уреди и WiFi мрежа… но тоа не е се, за вашите малечки имаме и мала игротека каде можат безбедно да се дружат и играат.  Затоа, не оставајте други да ви раскажуваат туку повелете и проверете самите, уверете се во нашиот квалитет.

Топло добредојде Ви посакува тимот на Апартмани Маја.

Third

Прекрасни

Панорами

Одмор

За тело и душа

Додека уживате во прекрасниот улов на локалните рибари, во панорамата на Дојранското езеро и во чистиот воздух. Релаксирајте го телото и наполнете го духот со позитивна енергија.

Резервирајте

Fish is seen after it has been collected by fishermen at Dojran Lake, Macedonia, January 4, 2017. (Photo by Ognen Teofilovski/Reuters)